REFERENCIÁK

Az esküvő a szerelmi történetetek mesterműve,
mi pedig ott vagyunk mellettetek és segítünk megfesteni…

Az alábbi, folyamatosan bővülő esküvői kisfilmeken keresztül bepillantást engedünk az esküvőszervezési munkánkba, hogy megmutathassuk, milyen széles skálán mozognak az esküvőink.
Esküvőszervezési szolgáltatásunkra valóban elmondható, hogy számunkra nincsen lehetetlen. Minden esküvővel kapcsolatos elképzelést meg tudunk valósítani.
Inspirálódjatok az alábbi történeteken, filmeken keresztül.
A ti mesterművetek is lehet hasonló…

Fanni & Márk (Kiscelli Múzeum) magyar elegáns, trendi esküvő

Fanni és Márk az esküvőjük előtt 1 hónappal kért fel, hogy segítsek nekik tovább szervezni az esküvőjüket, valamint az aznapi koordinációt is átadnák inkább egy tapasztalt esküvőszervezőnek.

Sok jegyespár kezd bele önállóan az esküvőszervezési feladatokba és rengeteg időt, energiát pazarolnak olyan feladatokra, amelyekben nincs, vagy csak kevés jártasságuk van. Felesleges stressztől szabadulnak meg ilyenkor, hiszen nekik az esküvő napjáig önmagukkal, a vendégeikkel és az ő kéréseikkel is foglalkozni kell valamint 100%osan megélni az eseményeket.

Fanni és Márk végül önfeledten és boldogan élvezte a Nagy Napot, a szervezési, tárgyalási és koordinációs eladatokat a háttérben pedig zökkenőmentesen bonyolítottam nekik.

Egy igazi trendi és elegáns esküvő kerekedett belőle, extravagáns dekorral, fényekkel, zenével, amelyet Fanni & Márk álmodott meg magának.

Köszönöm újfent a bizalmat!

Annamari & Haldun (Marriott Hotel) magyar – török esküvő

A török származású, de Hollandiában élő Haldun Amszterdamban találta meg kedvesét Annamarit, aki éppen ott élt és dolgozott.
Esküvőjükre egy igazán elegáns helyszínt választottak, a Marriott szállodát, amely tökéletes helyszíne a nemzetközi esküvőknek.  A csodálatos panoráma, háttérben a Budai Várral még a borongós szeptemberi időben is fantasztikusan mutatott. Esküvőszervezőként kihívás volt számomra, hogy a kültérre tervezett szertartást megtartsuk-e vagy sem, hiszen a létező összes időjárás-előrejelzés esőt ígért. Végül 30 perccel a ceremónia előtt a jegyespár mégis úgy döntött, hogy bevállalja a kültéri szertartást, így villámgyorsan megépítettük számukra a polgári szertartás helyszínét. A ceremóniát végül mégsem mosta el az eső.

Egy igazán különleges esküvői élménnyel lettünk gazdagabbak, szemet gyönyörködtető dekor, fantasztikus zene és ételek, török – magyar barátság és szerelem.
Sok Boldogságot kívánok Annamari & Haldun!

Videó: MFilms Wedding Cinematography

Preksha & Gergő (Normafa Rendezvényház) indiai – magyar esküvő

Ez a kislétszámú indiai – magyar esküvő 2 hónap leforgása alatt valósult meg, amelyet megnehezített az indiai menyasszony és a vendégek számára igényelt beutazási vízum megszerzése.
Végül az utolsó pillanatban, megtarthattuk az esküvőt szinte teljes létszámmal. A Star Wars rajongó család ki nem hagyta volna a gyűrű behozatalát R2DT2 segítségével, amely a pár és a vendégek számára igazi kuriózum és persze meglepetés volt.
Autentikus indiai ételek, zenék, igazi indiai hangulat, egy Tökéletes Nap egy borongós novemberi napon, amely szívet melengető volt mindenki számára. 

Videó: Varga Dezső

Anna & Christian – (Főőrség Lovarda, Budai Vár) magyar – namíbiai esküvő

Ez a kisfilm igazán hűen bemutatja, milyen az, amikor 220 vendég lelkesedéssel és őszinte örömmel ünnepli Anna & Christian esküvőjét. Két csodálatos emberét, akik pár éve még 12.193 km-re laktak egymástól, Anna Magyarországon, Christian pedig Namíbiában.
Szinte hihetetlen, hogy Namíbiából, a világ második legkevésbé sűrűn lakott és számunkra olyan távolinak tűnő országából végül hogyan hozta úgy az élet, hogy ők ketten találkozhattak. De legyen ez az ő történetük, mi pedig nagyon örülünk annak, hogy csodák márpedig vannak…
A namíbiai búrok igazán nyitott, jókedvű, kedves emberek. Csodálatos élmény volt látni, hogy hogyan fogadták a magyar, illetve székelyföldi kultúrát, amely pedig Anna gyökerei.
Az egész esküvő egy örömünnep volt, székelyföldi és namíbiai hagyományokkal fűszerezve, amely igazán egyedivé varázsolta az egész esküvőt.
A teljes esküvő megszervezése 4,5 hónap alatt lezajlott. Ez egy ilyen volumenű esküvő megszervezéséhez igen rövid idő, de minden megoldható, ha bizalmat kapunk a pár és a család részéről. Ez Anna & Christian esküvőjénél szerencsére nem volt kérdés.

Videó: Plus Wedding Films

Moni & Yomi (Bambara Hotel), magyar-afrikai esküvő

Két év várakozás után végre megvalósulhatott Moni & Yomi álma, hogy Magyarországon egy autentikus afrikai környezetben kelljenek egybe 2 kisfiúk, családjuk illetve barátaik körében. A különleges afrikai-magyar esküvőre több országból érkeztek vendégek, többek között Nigériából, Amerikából, Ghánából, Oroszországból, Magyarországról és Európa több országából.

Az esküvő egy eredeti nigériai hagyományok szerint felépített Yoruba szertartás keretein belül valósult meg, amelyhez Magyarországon élő afrikai közreműködőket kértünk fel. Tudomásunk szerint még nem valósult meg Magyarországon Yoruba esküvő, így nagyon büszkék vagyunk rá, hogy ennek az elképesztően látványos és vidám esküvőnek a részesei és szervezői lehettünk!

Az esküvőből nem hiányozhatott az egyházi szertartás sem, amelyhez a menyasszony már fehér ruhába öltözött át és a ceremónia keresztény hagyományoknak megfelelően zajlott le.

Az afrikai és az egyházi szertartáshelyszínekre készített különleges és egyedi dekorációk nagyban növelték az esküvő eleganciáját. A Bambara Hotel által biztosított catering szerviz autentikus afrikai és magyar fogásokkal tette felejthetetlenné a napot, amely különleges afrikai zenékkel és tánccal vált még felejthetetlenebbé.
Több napon keresztül a hatása alatt maradtunk ennek az esküvőnek. Köszönjük, hogy a részesei lehettünk!

Videó: Bende Tamás

Julia & Peter – (Babérliget kúria), Libanoni – magyar esküvő

A libanoni születésű Julia, Aradon az orvosi egyetemen ismerkedett meg az erdélyi származású vőlegényével Péterrel. A jelenleg Németországban élő szakorvos rezidens pár a somogyi dombok között, a csodálatos provance-i hangulatú Babérliget Kúriában találta meg a számukra tökéletes esküvői helyszínt. De nem csak ők utaztak több száz vagy inkább több ezer kilométert, hanem a 120 fős vendégsereg jelentős része is.

Egy igazán színes, fantasztikusan lelkes násznép jött össze ismét, akik között megtalálható volt magyar, román, német, egyesült arab emírségek-i, libanoni, amerikai, mexikói, orosz, olasz, angol, litván, macedon, kenyai, izraeli, ausztrál nemzetiségű vendég is.

Egy nemzetközi esküvőn nálunk mindig fontos, hogy összehozzuk a különböző kultúrákat, „egyesítsük” a násznépet. Két család innentől egy nagy család lesz, a gyerekkori és jelenlegi barátok, kollégák, iskolatársak, akik eddig nem ismerték egymást és különböző részein élnek a világnak arra az egy napra egy egységben működjenek és közösen, önfeledten ünnepeljenek.

Ez most ismét 100%-osan megvalósult. Köszönet ehhez a nagyon profi és az amúgy is izgalmas kombinációban összeállt The Perfect Day csapatnak.

Videó: Vadas Géza

Melitta & Laci - (Balatonfüred) magyar esküvő sátorban

Melitta & Laci Nagy Napját a Covid járvány miatt 2 hónappal az esküvő előtt át kellett költöztetnünk az egyik budapesti szállodából egy balatoni, provance-i hangulatú luxus helyszínre, amely rengeteg szervezéssel és egyeztetéssel járt az utolsó pillanatban, de munkánkat segítette a pár, valamint a család eltökéltsége és lelkesedése is.

A víztiszta sátorhoz illő csodaszép dekorációt, különleges fényekkel tettük még izgalmasabbá, amely által igazán elvarázsolva érezte mindenki magát.

Az este meglepetés fellépői Majka, Curtis és Nika voltak, akik magyarországi viszonylatban igazi szupersztároknak számítanak és csak igazán különleges alkalmakor vállalnak hasonló fellépéseket.

Mondani sem kell, milyen sikerrel és örömmel zárult ez az esküvő is. Köszönjük a párnak ehhez a megelőlegezett bizalmat!

Videó: Plus Wedding Films

Mimi & Csaba (Gresham Palota) elegáns, magyar esküvő

Mimi & Csaba kiemelkedően elegáns esküvője 2014-ben valósult meg.

Az egyházi esküvő a Bazilikában kezdődött, majd a polgári ceremónia, a gourmet esküvői vacsora, valamint az azt követő buli pedig Budapest egyik ikonikus szecessziós épületében a Four Seasons Hotel Gresham Palotában folytatódott.

A letisztult elegancia és luxus számos párunk első számú igénye, amelyet mindig nagy örömmel fogadunk és maximálisan igyekszünk számukra biztosítani is minden egyes apró részlet tekintetében, kiemelt diszkréció mellett.

Videó: Studinger Films

Tatjana & Ralf (Hertelendy Kastély) svájci-orosz esküvő

A Zürich-ből érkező orosz – svájci jegyespár esküvői helyszínüknek a csodálatos Somogy megyei 5 csillagos Hertelendy kastélyt választotta, ahova vendégeikkel együtt külön repülőgéppel érkeztek.

A mi rendezvényszervező csapatunk szervezte meg nekik ezt a hihetetlen és tartalmas 3 napos eseményt, ahova különleges fellépőket szerződtetünk Svájcból, Németországból és Magyarországról.

Az egyes napoknak különböző tematikái voltak, amelyet a kastély teraszán, illetve a kertjében felépített helyszíneken bonyolítottunk le.

Az első nap a megérkezés és feloldódás jegyében telt, így tábortűz, otthonos vendéglátás és barbeque vacsora fogadta a vendégeket.
Második nap a luxus esküvő napja volt, ahol három különböző zenekar és fellépő biztosította a vendégeknek a fergeteges hangulatot és amelyet a nap zárásaként tűzijátékkal fejeztünk be.
A harmadik nap a Gatsby tematika jegyében telt, autentikus dekoráció, hangulat, ételek és italok és persze fellépők színesítették az estét, ahol mindenki igazán elvarázsolva érezte magát.

A három nap alatt napközben kikapcsolódásképpen ibizai chill hangulatot a medence mellett, vadászatot és gasztronómiai élményeket biztosítottunk a vendégeknek.

Tartalmas és fergeteges élményekkel távoztak a vendégek erről az esküvőről.

Videó: OK Creative Production

Juci & Bandi (Hemingway étterem) - Zsidó esküvő

Igazán közel áll a szívünkhöz, ha zsidó esküvő megszervezésére kérnek fel bennünket, ez most sem volt másképpen Juci & Bandi esküvőjén sem.

Izgatottan és lelkesen álltunk ennek az esküvőnek a megszervezéséhez is.

Az esküvői szertartást jelen esetben a beltéren felállított hüpe alatt bonyolítottuk le, de ez nem befolyásolta a zsidó hagyományok szerinti levezénylést. Volt bedekolás, a Ketuba azaz a házasságlevél felolvasása, gyűrűhúzás zsidó hagyományok szerint, a hét áldás (Seva brachot), rabbinikus áldás, pohártörés rituálé, heder jihud majd lakoma és fergeteges zene.

Imádtuk minden percét! 

Videó: Closer Wedding Studió

Imola & Tivadar (Sauska - Villány) magyar greenery esküvő

A történet hősnője Imola egy igazán bájos és kedves menyasszony, aki Kaliforniában él és dolgozik  mérnök vőlegényével együtt.

A történet hős lovagja Tivadar, egy szerény és őszinte, igen jó humorú férfi, aki nem mellesleg a jövőt építi és önvezető autókat tervez inkább több, mint kevesebb sikerrel az egyik amerikai mamutvállalatnál.

Imola és Tivadar, vagy ahogyan az örömapa is nevezte őket IT a Szilicium-völgyből hogyan is jutott el a villányi Kopár dűlő lábáig?

Nagyon egyszerűen: Megláttak egy cikket az interneten egy esküvőről és beleszerettek…
Igen, születnek meg így álmok és lesz belőle valóság!

A villányi borvidékre az esküvőt megálmodni, szinte az egyik legtökéletesebb választás. Hiszen minden adott, a gyönyörű panoráma, a zöldellő szőlőtőkék, a magányos apró présházak szétszórva a vidéken, a romantikus pincesorok, a kiváló borok, a fantasztikus ételek és ami igazán rabul ejti az embert, az a helyből áradó nyugalom.

A Szársomlyó hegy magával ragadja az ide tévedő násznépet, hiszen mikroklímájának köszönhetően a napsütéses órák száma itt a legtöbb.

IT nagyon kifinomult ráérzéssel döntött 10.163 km távolságból a helyszínt illetően és sodortak bele bennünket egy olyan intenzív fél éves munkába, amelynek a gyümölcse nem a korábbi cikkben látott esküvő copy paste verziója lett, hanem július 5-én a Sauska pincészet teraszán egy kiváló szolgáltatói csapat és násznép társaságában teljesedett ki és lett egy és felejthetetlen emlék mindenki számára.

Örökre a szívünkben marad Villány és ez az esküvő is!

Videó: Studinger Films

hu_HU