RÓLUNK

Benya Eszter vagyok
a szív és a lélek a The Perfect Day
Event & Design Group mögött.

Az esküvő- és rendezvényszervezés az összes szenvedélyem tökéletes keveréke: kreatív tervezés, szervezés, problémamegoldás, élmények létrehozása és ami a legfontosabb: az öröm közös átélése a párral egy Tökéletes nap lezárása után.

Több mint 20 éves múlttal rendelkezem a rendezvényszervezés területén. Korábban egy multinacionális cég menedzsereként voltam felelős a rendezvényekért, több mint 10 éve pedig esküvő- és rendezvényszervezőként tevékenykedem.

Közgazdász és kommunikációs szakemberként, illetve event designer-ként számos tapasztalatot és készséget viszek az eseményekbe, amelyektől az esküvők egyediek, felejthetetlenek és stresszmentesek.

Céges rendezvények tekintetében a csapatépítő rendezvényektől a céges évfordulókig, illetve a többszáz fős konferenciákig sikeresen bizonyítottunk már megrendelőinknek, hogy a rendezvényekkel kapcsolatos céljaik, elvárásaik maximálisan teljesülni tudnak.

Az új kihívások inspirálnak, a megoldhatatlannak tűnő helyzeteket sem adom fel, kreatív megoldásokban gondolkozom, szeretek fiatal és lendületes kollégákkal is együtt dolgozni, akik már bizonyítottak az adott szakmájukban.

Az „Out of the Box” gondolkodás jellemző rám. Leginkább szembe megyek a klisékkel, amennyiben arra bizalmat és lehetőséget kapok. Szeretem, ha a legvégén valami különlegeset és követendőt alkothatunk.

Lelkesedéssel tölt el, hogy mindig egy új, egy más The Perfect Day csapat irányítását végezhetem, legyen az egy esküvő, egy magánrendezvény vagy egy céges esemény. Csapatként közösen együtt gondolkozunk és dolgozunk egy közös cél érdekében, amely nem más, mint a pár vagy megbízóink TÖKÉLETES NAPJÁNAK megvalósítása.

Miért minket válassz?

Empátia. Megbízhatóság. Biztonság.

A The Perfect Day Event & Design Group létrehozása egy hosszú út eredménye, amely maximálisan egyesíti azt, amit mi biztosítani tudunk egy rendezvény kapcsán és amit a párok el kívánnak érni egy Tökéletes Nap elképzelése során.

Kiterjedt kapcsolatrendszerünknek és a szakmában eltöltött tapasztalatainknak köszönhetően egy olyan csapat áll fel minden esetben az esküvők és rendezvények mögé, akik az adott szakmájukban a legkiválóbbak és minden szempontból illeszkednek az elképzelésekhez.

Hiszünk a másképp gondolkodásban. Az emberi kapcsolatokban, hogy az esküvőszervezés nem csak feladatok sokasága, amelyet meg kell oldani, hanem egy örömteljes út, amelyet közösen járunk végig a párral. A közös együttműködés alatt szakértelmet és stresszmentes időszakot biztosítunk, valamint bizalmat építünk fel, amelyre maximálisan támaszkodhat a pár és biztonságban érezheti magát az esküvőszervezés során.

A végeredmény pedig egy Tökéletes Nap lesz!

Korábbi esküvőkről visszajelzéseket az Esküvőszervezés menüpontban olvashattok.

Korábbi esküvőinkről készített
filmeket itt nézhetitek meg:

Lépj velem kapcsolatba,
ha felkeltettem az érdeklődésedet:

hu_HU